INVESTERING, ØKONOMI, LEILIGHETER, NÆRINGSEIENDOMMER, UTLEIEEIENDOMMER

Los Angeles topper tre investeringslister

Flagg 21-10-08 ~Ett minutts lesing · 174 ord

Californias største by, Los Angeles, er det beste stedet å plassere de amerikanske eiendomsinvesteringene sine i når det kommer til industrieiendommer, kontoreiendommer og leiligheter. Det fremgår av den siste utgaven av Chicago-firmaet Grubb & Ellis’ årlige liste over attraktive amerikanske byer å investere i. Når det kommer til butikkssentre må Los Angeles nøye seg med andreplassen etter Washington DC.

Denne gangen bærer hitlisten preg av den amerikanske subprime-krisen. Forfatteren Bob Bach sier rett ut at eiendomsinvestorer skal holde seg langt vekk fra områder som er rammet av subprime.

Miami i Florida har tidligere vært et veldig populært sted blant eiendomsinvestorer, men det er Florida som er hardest rammet av subprime-krisen. For øyeblikket er det 23.000 leiligheter til salg i solskinnsstaten, og 25.000 flere ventes å komme på salgslisten innen for de neste to årene. Derfor kan man ikke finne Miami ikke i topp-5 på noen av listene.

Den lave dollarkursen trekker i en annen retning og det har tilsynelatende har fått flere europeiske eiendomsselskaper til å kjøpe eiendommer i USA, fremgår det av artikkelen.

Skribentmail: